A hajóról

Bemutatkozás

A Vogue hajó Budapest szívében, immáron 25 éve horgonyoz a Dunán. Exkluzív környezetben felejthetetlen gasztronómiai élményt garantálunk vendégeink számára.

 

Nemzetközi konyhánkban a hagyományos magyar ételek mellett jól megférnek a mediterrán és Délszláv konyha remekei is, melyeket a Szerbiából származó séfünk készít el nagy odafigyeléssel és szakértelemmel. Étlapunk angol, magyar, német és orosz nyelvű. A mindig friss, minőségi alapanyagaink ízükben és megjelenésükben is felejthetetlen gasztronómiai élményt garantálnak.

Hajónk étteremként és rendezvényhelyszínként is egyaránt funkcionál. (A hajó alkalmas esküvők, céges rendezvények, partyk, konferenciák, tréningek, sajtótájékoztatók, vevő- partner találkozók, termékbemutatók, családi ünnepségek, gyerekzsúrok, üzleti ebédek és vacsorák szervezésére valamint születésnapi partik megrendezésére. ) Befogadóképessége egész hajós, ültetett rendezvényen akár 130 fő plusz a teraszon 40 fő. Állófogadás esetén 220 fő is elfér.

Éttermünk a városi nyüzsgéstől távol, mégis frekventált helyen található. A kivételes hangulatot a műemlékek és a Duna látványa emeli, este pedig a kivilágított Budai Vár és a Margit híd. A hajó a Szent István Parknál található a Duna pesti oldalán. 4,6 villamossal a Jászai Mari tértől pár perc sétára horgonyoz hajónk a rakparton.

A teljes kikapcsolódásra vágyók számára hajónk két apartmannal is rendelkezik, mely egyenként 2-4 fő kényelmét tudja szolgálni. Lehetőség van hajónk mellé motorcsónakok és hajók kikötésére, így a sétahajókázás és a városnézés is megoldható igény szerint.

Videó

Képgaléria