Programok

Aktuális programjaink

 • Wine & Dine

  Wine & Dine

  Az őszi szezon minden hónapjában fenséges borokkal és különleges finomságokkal várunk Titeket egy exkluzív borvacsora, a Wine & Dine keretein belül a Vogue Hajón! Legyetek vendégeink október 24-én, ahol borszakértőnk a Babarczi pincészet borait prezentálja majd séfünk zseniális ételvariánsai kíséretében.

  Részletek a következő link-en.

Ajánlataink

 • Funky Friday

  Funky Friday

  Az idei ősz szeptemberétől minden pénteken élő zenei ritmusokról pörög majd a fedélzet, ahol a funky klasszikus és modern slágerei egyaránt új formát öltenek, a szezon legtrendibb, s egyben legelegánsabb Funky Party sorozatára invitálva benneteket! Tartsatok velünk!

Speciális ajánlataink

 • Romantikus vacsora a Dunán

  Romantikus vacsora a Dunán

  Szeretnéd meglepni a Párodat valamivel? Elkölteni Vele egy romantikus vacsorát Édeskettesben? Különleges ajánlatunk: gyertyafényes vacsora a Vogue Hajón, csodaszép panorámával, hullámokon ringatózva nálunk, itt, a Dunán! Csomagajánlatunk a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

  gyertyafényes vacsora, romantikus környezetben, panorámával, egy-egy pohár welcome pezsgő kíséretében, melynek menüsora az alábbi linken érhető el:

  Speciális menükínálat

  A romantikus vacsora ára 2 fő részére: 22 000 Ft

  Kiegészítő szolgáltatásunk: 25 perces városnézés vízi limuzinnal a Dunarama jóvoltából, mely természetesen csomagajánlataink megvásárlása nélkül is megrendelhető.

  Ár: 38 400 Ft

   

 • Exkluzív lánykérés a fedélzeten

  Exkluzív lánykérés a fedélzeten

  Tökéletes helyszínt keresel, ahol romantikus környezetben teheted felejthetetlenné a lánykérést? Különleges ajánlatunk: gyertyafényes vacsora a Vogue Hajón, csodaszép panorámával, illetve egy éjszaka exkluzív apartmanunkban, hullámokon ringatózva nálunk, itt, a Dunán! Csomagajánlatunk a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

  egy éjszaka exkluzív apartmanunkban, ajándék pezsgő bekészítéssel, illetve gyertyafényes vacsora, romantikus környezetben, panorámával, egy-egy pohár bor kíséretében, melynek menüsora az alábbi linken érhető el

  Speciális menükínálat

  Kiegészítő szolgáltatásunk: 25 perces városnézés vízi limuzinnal a Dunarama jóvoltából, mely természetesen csomagajánlataink megvásárlása nélkül is megrendelhető.

  Ár: 38 400 Ft

   

 • Különleges élményhajózás délszláv vacsorával két fő részére

  Különleges élményhajózás délszláv vacsorával két fő részére

  25 perces Dunarama élményhajózás gyönyörű vízi limuzinnal, ezt követően éttermünk egyik különlegességét kóstolhatjátok meg, ami egy Délszláv grill tál gazdagon, két főre, melynek tartalma: csevapcsicsa, 2 darab csirkés razsnyics, pljeszkavica, ajvár, steak burgonya, sült paprika, sopszka saláta, házi lepény.

  Éttermünk a városi nyüzsgéstől távol, mégis frekventált helyen található. A kivételes hangulatot a műemlékek, a Margit sziget zöldje és a Duna látványa emeli, este pedig a kivilágított Budai Vár és a Margit híd.

  Csomag ára: 49 000 Ft

  Csomag tartalma: 25 perc sétahajózás, Délszláv grill tál gazdagon 2 főre, 1-1 pohár welcome pezsgő.

  Foglaláshoz időpont egyeztetés szükséges minimum 72 órával előtte.