Speciális ajánlataink

 • Exkluzív romantika ∙ Gyertyafényes vacsora a Dunán

  Exkluzív romantika ∙ Gyertyafényes vacsora a Dunán

  Tündöklő víztükör, festői szépségű panoráma, exkluzív enteriőr, páratlan konyhaművészet és felejthetetlen hangulat Budapest szívében, a Dunán.

  Ringatózz a hullámokon, merülj el a Budai Várnegyed elbűvölő látképében és kalandozz a kulináris különlegességek kavalkádjában színvonalas környezetben, meghitt körülmények között. Két fő részére szóló ajánlatunk egy speciális menüsor alapján összeállítható, háromfogásos vacsora elfogyasztását tartalmazza egy-egy pohár, prémium welcome pezsgő kíséretében. Vendégeink minden asztalfoglalásnál  a hajó panorámateraszán, a fedélzet legszebb asztalánál étkezhetnek, melyet gyertyafény, illetve romantikus díszítés és tálalás tesz még hangulatosabbá.

  A romantikus vacsoracsomag ára 2 fő részére: 25 000 Ft

  Az ajánlat ajándékutalvány formájában is megvásárolható.

  Érvényesség: 2020.01.01 - 02.29.

  Romantikus menükínálat

 • Mediterrán gyöngyszemek ∙ Prémium ajánlat a fedélzeten

  Mediterrán gyöngyszemek ∙ Prémium ajánlat a fedélzeten

  Európa meseszép, tengerparti országainak mediterrán hangulata és a huszonegyedik század modern, nyugati kultúrája találkozik most nálunk, ahol a tradicionális, déli ízek és a kortárs konyhatechnológiai trendek egymással karöltve alkotnak harmóniát egy valóságos kulináris kalandra invitálva ezzel a vendégeket. Az elsőosztályú alapanyagokból készült ételvariációkat a több évtizedes tapasztalattal rendelkező személyzet fúziós konyhaművészete és mediterrán gasztronómia iránti szenvedélye ihlette, melynek köszönhetően könnyed, egészséges és zamatos fogások kerülnek az asztalra. A hajóenteriőr különleges faburkolatainak melegsége, valamint naturális színvilága tökéletes összhangban áll a felszolgált ételek természetességével, miközben a letisztult formák és a gravírozott üvegfelületek exkluzivitása impozáns atmoszférát teremt, barátságos, elegáns és egyben nemzetközi színvonalú szolgáltatásnyújtást garantálva a Dunán.

  Az ötfogásos ajánlat ára egy fő részére: 16 000 Ft

  Érvényesség: 2020.01.01 - 02.29.

  Mediterrán menüajánlat

 • Luxuspihenés pároknak ∙ Éjszaka a hullámokon

  Luxuspihenés pároknak ∙ Éjszaka a hullámokon

  Varázsoljátok még kellemesebbé az estét és koronázzátok meg a kettesben töltött pillanatokat hajónk egyik luxuskabinjában! Színvonalas környezetben és meghitt hangulatot teremtve várunk Titeket, ahol a gyertyafényes vacsora elköltését követően fedélzeti apartmanjaink egyike is rendelkezésetekre áll majd. Két fő részére szóló ajánlatunk egy speciális menüsor alapján összeállítható, háromfogásos vacsora és egy-egy pohár bor elfogyasztását, valamint egy éjszaka elszállásolást és egy üveg ajándékpezsgő bekészítését tartalmazza. Vendégeink minden asztalfoglalásnál a hajó panorámateraszán, a fedélzet legszebb részén étkezhetnek, melyet gyertyafény, illetve romantikus díszítés és tálalás tesz még hangulatosabbá; exkluzív szobáink pedig valóságos szerelmi fészekként várják a látogatókat.

  A romantikus élménycsomag ára két fő részére: 54 800 Ft

  Az élmény ajándékutalvány formájában is megvásárolható.

  Érvényesség: 2020.01.01 - 02.29.

  Romantikus menükínálat

   

 • Gasztroélmény Ajándékba

  Gasztroélmény Ajándékba

  Ajándékozz gasztroélményt! Speciális ajánlataink mellett a'la carte fogyasztásra feljogosító ajándékutalványaink egyaránt rendelkezésedre állnak, hiszen lehetőséget biztosítunk 5 és 10 000 Ft értékű kuponok megvásárlására is.

  Érvényesség: 2020.01.01 - 02.29.

  Étlap