Hungarian (formal)English (United Kingdom)

  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue

 

 

 

 

 

DiningCity Országos Étterem Hét

a Vogue hajón

2014.márc.17 - 2014.márc.23-ig

 

               


Az étteremben max. 2 órát lehet tartózkodni.

 

Előétel/Leves
Soup/ cold starters


Palóc leves kaporral bolondítva, tejföllel és házi lepénnyel
Palóc soup with dill, sour cream and home made flat bred

Falusi jércemáj terrine hagyma-lekvárral, marinált zöldségekkel és kenyérlángossal
Pullet liver terrine with red onion jam and marinated vegetables

Erdei gombakrém leves füstölt marhanyelv habbal, grissinivel
Forrest mushroom cream soup with smoked beef thounge foam, grissini

 

     


Főétel / Main courses

 

Jércecomb zsemlés zöldfűszeres töltelékkel, zöldborsó pürével, vichy répaszeletekkel és sáfrányos burgonyával
Pullet fillet stuffed with herbs and bread, greenpea puree, vichy carrot and saffron potato

Vegyes halrétes parajos, túrós polentával és citromnád mártással
Mixed fish strudel with cottage cheese polenta and lemon reed sauce

Marokkói marhahúsos torony cukkínis cous- cous-szal és mézes chili mártással
Moroccan beef meat tower with courgette cous-cous and chili honey sauce

Vegetáriánus étel: Vogue házi nudli pesto mártásban, pirított magvakkal, friss ruccolával
Vegetarian: home made dumpling with pesto sauce, roasted seeds and fresh rocket salad


     

 

Desszert/ Dessert

Gesztenyés rolád szarvasgombás meggylekvárral
Cheestnut sponge roulade with truffle sour cherry marmelade

Kecskeméti kalácspuding mézes pálinka habbal, földieper pürével
Kecskemét style scone pudding with apricot brandy foam and strawberry puree

Narancsos étcsokoládé mousse citrusokkal
Orange and dark chocholate mousse with citrus mix

 

     


3.300,- HuF / Fő / Person

 

 

Asztalfoglalás kötelező és csak Online az Étterem Hét program weboldalán lehetséges

 

 

 

 

Hajónk Húsvéti ajánlata - április 18-20.

 


Leves, előétel:

Francia bableves füstölt tarjával    1.200,- Ft

Kenyértésztában sült paraszt sonka medvehagymás tojáskrémmel, tavaszi friss zöldségekkel   2.190,- Ft

 

Főétel:

Pácolt báránycomb érmék parmezános bundában, burgonyatortával, vajon pirult zöldségekkel    5.550,- Ft

Nyúlpaprikás tojásos nokedlivel, roppanós fejes salátával 3.050,- Ft

Grillezett mangalica császár, illatos párolt lilakáposztával, hagymás tört burgonyával  2.950,- Ft

 

Desszert:

Vaníliás sajtkrém friss eperrel   1.100,- Ft

Citromos –kapros házi pite meggy raguval   1.100,- Ft

 


asztalfoglalás:   + 36 30 942 5027

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

CHEF AJÁNLAT (április 3-tól)

AVAGY HAJÓZZUNK TOVÁBB a gasztronómia vizein…



Roston harcsafilé parajos túrós puliszkával medvehagyma mártással

Grilled cat fish with quark- polenta and chives sauce

2680,- Ft

Jércecomb filé roston vagy rántva házi nudlival 4 sajt mártással

Grilled or braded pullet fillet with home made dumpling 4 cheese sauce

2400,- Ft

Báránygerinc osobucco (paradicsom mártásban) hordó burgonyával, baconos ceruzababbal

Lamb osobucco with potato bacon and french beans

5200,- Ft


Sáfrányos kagylóleves (sajtos házi lepénnyel)

Saffron mushel’s soup

1800,- Ft

Pikáns sertésragu leves kaporral, házi tejföllel

Pork ragout soup with dill and sour cream

1200,- Ft


Pácolt fetasajt rántva paprika krémmel marinált zöldségekkel

Breaded feta cheese with red pepper cream and marinated vegetable

2400,- Ft

Ricottás zöldfűszeres lazactekerccsel citrusos vinaigrettel, ruccola salátával

Salmon rolls with herbs and ricotta, ruccola salad, citrus vinaigrette

2700,- Ft


Epres lasagne kókusz krémmel pirított mandulával

Strawberry lasagne with cherry ragout

1350,- Ft

Vogue vaníliás pannacotta cseresznye raguval

Vogue pannacotta with cherry ragout

1350,- Ft

Császármorzsa sárgabarack chutneyval

Kaiserschmarn with apricot chutney

1350,- Ft


jó étvágyat!

 


Találkozzunk a Facebookon!