Hungarian (formal)English (United Kingdom)

  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue
  • Restaurant Vogue

 

 

 

 

 

JAZZ FALATOK VACSORA ÚJRAHANGOLVA



Az októberi Jazz falatokat Eszter Bujdosó és Somogyi Márton nyitja

október 3-án péntek 19:00-től





Várunk mindenkit sok szeretettel a fedélzeten, aki a gasztrónómia élvezeteket

Jazzfalatokkal dobná fel :)



Asztalfoglalás:

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

+36 30 942-5027


 

 

 

 

 

 

 

 

 


2014. október 10. péntek Októberfeszt a Dunán

Csülökvacsora kézműves sörökkel

 


Menü:

 

Couver tányér:

Magyaros túrókrém, zöldfűszeres belga vaj

Csülök hab

Házi lepény

 

Hideg előétel:

Kocsonyázott csülökhús cornison uborkával, gyöngyhagymával, marinált kerti zöldségekkel

 

Leves:

Bableves / Káposztaleves capuccino préselt csülök keksszel

 

Meleg előétel:

Leveles tésztában sült konfitált csülök hús bébi zöldségekkel, ízes torma mártással

 

Főétel:

Csülök válogatás:

Tanyasi csülök pörkölt sztrapacskával

Csülök rolád parenyica sajttal felülsütve csicsóka sült burgonyával

Vogue házi füstölt csülök pirított káposztával

 

Desszert:

Vargabéles újragondolva vaníliás körte habbal

 


5900,- Ft / fő

 

 


 

Vogue hajó

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

+36 30 942-5027

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

Chef ajánlat ( szeptembertől )

avagy HAJÓZZUNK TOVÁBB a gasztronómia vizein...



Vogue tapasz ízelítő: Olivás kecskesajt mousse rukkolával, Füstölt kacsamell tatár vajas leveles tésztapárnán, Libamáj mousse sárgabarack lekvárral, Ricottás lazacrolád sült bazsalikommal

Vogue Selection: Goat cheese mousse with olive and rukkola salad, Smoked duck breast, Goose liver mousse with peach jam, Ricotta salmon roulade with baked basil.

3200.- Ft

 

Aszaltparadicsomos- sokmagos saláta kéksajt toppinggal

Sundried tomato salad with nuts and blue cheese topping

2200.- Ft

 

Hideg szilvaleves fahéjhabbal

Cold plum soup with cinamon whip cream

990.- Ft

 

Cukkini krémleves bacon chips-szel

Cukkini cream soup with bacon chips

990.- Ft

 

Szárnyas raguleves kajmakkal

Poultry ragout soup with kajmak

990.- Ft

 

Sertésszűzpecsenye vadgombás bakonyi mártással, juhtúrós sztrapacskával

Tenderloin with wild mushroom sauce and potato dumplings with sheep's cheese

3290.- Ft

 

Konfitált vaddisznógerinc kenyérlángossal, vadászraguval

Wild pig konfit with deep fried bread and hunters ragout sauce

3890.- Ft

Kacsa húsával töltött házi lepény mézes- karamellás gyümölccsel körítve

Home made bread stuffed with duck meat with honey caramel and fruits

2990.- Ft

 

Szezámos bundában sült csirke érmék zöldséges- csomboros rizottóval

Sesame seed breaded chicken with vegetables and rizotto

2890.- Ft

 

Őszibarackos tiramisu pirított mandulával

Peach tiramisu with fried almonds

1200.- Ft

 

Házi szilvásgombóc édesmorzsába forgatva, porcukorral hintve

Home made sweet breaded plum with powdered sugar

1200.- Ft

 

Vogue rétes trió: szilvás, körtés, szőlős hibiszkusz habbal

Vogue pie trio: plum, pear, grapes, and hibiscus whipped cream

1200.- Ft



Jó étvágyat !


 


Találkozzunk a Facebookon!

 
Close Window   X