RENDEZvÉNYek

CÉGES ESEMÉNYEK CSALÁDI ÉS BARÁTI ÖSSZEJÖVETELEK ESKÜVŐK


Az a'la carte vendégforgalom lebonyolítása mellett hajónk tökéletes helyszínként funkcionál vállalati és privát rendezvények lebonyolítására is, hiszen a funkcionális térberendezési elvnek köszönhetően a kihasználási alternatívák száma gyakorlatilag végtelen. Legyen szó céges partykról és csapatépítőkről, családi és baráti összejövetelekről, vagy akár eljegyzésekről és esküvőkről, bármilyen elképzelést szívesen megvalósítunk.

Esküvők esetében felejthetetlen pillanatokat és különleges kedvezményeket biztosítunk. Vendégeink igényeit minden esetben maximálisan szem előtt tartva igyekszünk a Nagy Nap minden egyes pillanatát olyanná varázsolni, amilyennek azt megálmodták.

 

A panorámateraszról nyíló kilátás minden évszakban elkápráztató élményt nyújt, mely akár a polgári ceremónia egyedülálló díszlete is lehet; míg a földszint a tánchoz nyújt kiváló lehetőséget, fellépési lehetőséget biztosítva a zenekaroknak is.

 

Teljeskörű szolgáltatáskínálatunknak és kibővült partnerkörünknek köszönhetően a legspeciálisabb elképzeléseket is megvalósítjuk, az egész hajót kibérlő párok pedig ajándékba kapnak egy éjszakát fedélzeti luxuskabinunkban is.

A VOGUE HAJÓ RENDEZVÉNYSZERVEZŐJE:

MEZŐ ANNAMÁRIA

party@restaurantvogue.hu

+36 20 352 3412