top of page

Céges események
Családi és baráti összejövetelek

Esküvők

Az a'la carte vendégforgalom lebonyolítása mellett hajónk tökéletes helyszínként funkcionál vállalati és privát rendezvények lebonyolítására is, hiszen a funkcionális térberendezési elvnek köszönhetően a kihasználási alternatívák száma gyakorlatilag végtelen.

 

Legyen szó céges partykról és csapatépítőkről, családi és baráti összejövetelekről, vagy akár eljegyzésekről és esküvőkről, bármilyen elképzelést szívesen megvalósítunk.

DSC_2170_.jpg

Esküvők esetében felejthetetlen pillanatokat és különleges kedvezményeket biztosítunk. Vendégeink igényeit minden esetben maximálisan szem előtt tartva igyekszünk a Nagy Nap minden egyes pillanatát olyanná varázsolni, amilyennek azt megálmodták.

 

A panorámateraszról nyíló kilátás minden évszakban elkápráztató élményt nyújt, mely akár a polgári ceremónia egyedülálló díszlete is lehet; míg a földszint a tánchoz nyújt kiváló lehetőséget, fellépési lehetőséget biztosítva a zenekaroknak is.

 

Teljeskörű szolgáltatáskínálatunknak és kibővült partnerkörünknek köszönhetően a legspeciálisabb elképzeléseket is megvalósítjuk, az egész hajót kibérlő párok pedig ajándékba kapnak egy éjszakát fedélzeti luxus apartmanunkban is.

RENDEZVÉNYEKKEL KAPCSOLATOSAN KERESSE KOLLÉGÁNKAT:

Bulla Mónika

​+36 20 352 3412 
(telefonon hétfőtől péntekig
9:00-17:00 között)

party@restaurantvogue.hu

bottom of page