Szilveszter a Vogue hajón!

Vogue_szilveszter_fotaxi_HD.jpg
Bulizd át magad az Új Évbe a Duna tündöklő hullámain, Budapest egyik legtrendibb állóhajójának fedélzetén! Ezen a varázslatos éjszakán exkluzív, ünnepi környezetben, welcome drinkkel, prémium büféasztalos vacsorával (a menü az információk alatt), újévi falatokkal és italokkal várunk! Az élő zenéről a Merry Go Round gondoskodik, az est DJ-je pedig DJ Vajant lesz. 

Jegyek csak korlátozott számban érhetőek el!

A szilveszteri asztalfoglalás a belépőjegy teljes vételárának megfizetésével válik véglegessé. Fizetési lehetőségek: weboldalunkon vagy a jegy.hu-n keresztül online bankkártyás fizetés, banki átutalás, vagy a helyszínen készpénzzel vagy bankkártyával. Amennyiben helyszíni vagy a banki átutalást választják, fizetés előtt vegyék fel velünk a kapcsolatot, online bankkártyás fizetés esetén pedig az asztalkiosztás érdekében a fizetés után! A fizetés nélküli jegyeket maximum 3 napig tudjuk fenntartani. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az asztalkiosztás a jegyek megvásárlásának sorrendjében történik! Az ültetést az esemény előtt 1-2 nappal véglegesítjük. Belépés 14 éves kor felett!

Lemondási feltételek: a jegy egyszeri alkalomra érvényes, december 20-ig való lemondás esetén Vogue ajándékutalványra cserélhető.

Káprázatos kilátás ∙ Könnyed elegancia ∙ Szenzációs ízkavalkád ∙ Profi kiszolgálás ∙ Party hajnalig

Érkezés: 19:00

Jegyár: 46.800 HUF

Vagy ugrás a jegy.hu-ra.

ALLERGÉN
TÁBLÁZAT

GM: gluténmentes
LM: laktózmentes
V: vegetáriánus
VN: vegán

ALLERGEN
TABLE

GF: glutenfree

LF: lactose free

V: vegetarian
VN: vegan