top of page

Szilveszter a Vogue hajón!

Vogue_szilveszter_2023_fotaxi_HD.jpg
Bulizd át magad az Új Évbe a Duna tündöklő hullámain, Budapest egyik legtrendibb állóhajójának fedélzetén! Ezen a varázslatos éjszakán exkluzív, ünnepi környezetben, welcome drinkkel, prémium büféasztalos vacsorával (a menü az információk alatt), újévi falatokkal és italokkal várunk! Az est folyamán fellép Wolf Kati akusztikus triója, a továbbiakban a hangulatról pedig DJ.STR gondoskodik. Wolf Katit talán senkinek nem kell bemutatni, hiszen a csodás hangú énekesnő nemcsak a 2011-es Eurovíziós Dalfesztiválon mutatta meg tehetségét a nagyvilágnak, de számos sláger fűződik még a nevéhez azóta is.   

Jegyek csak korlátozott számban érhetőek el!

A szilveszteri asztalfoglalás a belépőjegy teljes vételárának megfizetésével válik véglegessé. Fizetési lehetőségek: weboldalunkon keresztül online bankkártyás fizetés, banki átutalás, vagy a helyszínen készpénzzel vagy bankkártyával. Amennyiben helyszíni vagy a banki átutalást választják, fizetés előtt vegyék fel velünk a kapcsolatot, online bankkártyás fizetés esetén pedig az asztalkiosztás érdekében a fizetés után! A fizetés nélküli jegyeket maximum 3 napig tudjuk fenntartani. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az asztalkiosztás a jegyek megvásárlásának sorrendjében történik! Az ültetést az esemény előtt 1-2 nappal véglegesítjük. Belépés 14 éves kor felett!

Lemondási feltételek: a jegy egyszeri alkalomra érvényes, december 20-ig való lemondás esetén Vogue ajándékutalványra cserélhető.

Káprázatos kilátás ∙ Könnyed elegancia ∙ Szenzációs ízkavalkád ∙ Felejthetetlen hangulat

Érkezés: 19:00

Jegyár: 49.000 HUF

ALLERGÉN
TÁBLÁZAT

GM: gluténmentes
LM: laktózmentes
V: vegetáriánus
VN: vegán

ALLERGEN
TABLE

GF: glutenfree

LF: lactose free

V: vegetarian
VN: vegan

bottom of page